Financiële Planning, maar dan anders...

Bent u ook wel eens helemaal in gedachten verzonken? En wat ziet u dan? Waar dagdroomt u van? Waar ligt uw passie en wat doet u met uw talenten? Geld is vaak een excuus om uw dromen niet na te streven. U denkt dat u niet voldoende tijd en geld heeft  om volop te genieten van de dingen waar  uw hart naar uit gaat.
Potters en Vooijs schudt u graag wakker en doorloopt met u het traject van Financial Life Planning. Een adviesmethodiek waarbij financiële planning wordt afgestemd op het realiseren van levenswensen. Ook die van u! 
 
Wij kijken naar uw netto besteedbare inkomen en relateren deze aan zaken die er voor u echt toe doen. Dat zijn vaak niet materialistische dingen zoals tijd doorbrengen met uw gezin, genieten van uw hobby’s en een gezonde levensstijl.
 
Staat u op een keerpunt in uw leven? Dan is het tijd voor een helder en concreet financieel advies dat inzicht geeft in uw huidige financiële situatie en uitzicht biedt op een vreugdevolle toekomst!

De kracht van Potters en Vooijs ligt in het zorgdragen van balans tussen werk en leven door het goed afstemmen van uw financiële middelen, voor nu en voor later.