Onze makelaardij

Een makelaardij die staat als een huis door het perfecte partnerschap op de juiste locatie  in het thuisfront Katwijk. Een klein team van professionals met een grote inzet, kennis en ervaring. Dat is de formule van Potters, Vooijs & Van der Plas Makelaardij!
 
Vanaf augustus 2006 bemannen Potters, Vooijs & Van der Plas Makelaardij, samen met Potters & Vooijs Hypotheken en Verzekeringen het pand op de hoek van de Koninginneweg en Andreasplein in Katwijk, waarmee alle zaken rondom uw onroerend goed zijn verzameld onder één dak. Een perfecte locatie voor ons, maar vooral voor verkopers en kopers. De fotopresentatie van de huizen zal alle aandacht krijgen van het publiek en de huizenzoekers. Wij bieden een goede bereikbaarheid en goede presentatiemogelijkheden.
 

De NVM

Ons kantoor is lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars. Wij vinden het belangrijk om lid te zijn van de NVM, de NVM staat voor kwaliteit en professionaliteit en stelt dan ook hoge eisen aan de vakbekwaamheid en kennis van de leden. Last but not least heeft u natuurlijk een perfecte vermelding op de grootste woningsite van Nederland: Funda.
 

Helder en Inzichtelijk

Wij vinden het belangrijk en niet meer dan logisch dat u op de hoogte wilt zijn van de verkoop van uw woning. Via onze website komt u in een afgeschermde privé omgeving terecht waar u 24 uur per dag op de hoogte kunt blijven van de ontwikkelingen van de verkoop van de woning. Modern en vernieuwend, omdat wij onze dienstverlening anders hebben opgezet, waarmee u zelf veel te zeggen hebt over onze dienstverlening en de hoogte van het tarief. Helder en inzichtelijk dus.