Over ons

Vanuit de opvatting dat het ook anders kan hebben Peter Potters en Martin Vooijs ervoor gekozen om een zelfstandig advieskantoor te openen. Na jarenlange ervaring in de financiele branche hebben zij in 2001 een hypotheekkantoor in Leidschendam geopend in combinatie met Potters & Vooijs Verzekeringen.
 
In 2002 is hier, in eerste instantie aan de Tramstraat, Huis & Hypotheek Katwijk bijgekomen, en een jaar later (2003) is de dienstverlening uitgebreid met de makelaardij. Omdat ons hart toch uitging naar Katwijk en omgeving, en we onze aandacht wilden focussen op dit gebied hebben we ervoor gekozen om het kantoor in Leidschendam te verkopen.
 
Begin 2006  is het kantoor gevestigd aan een herkenbaar pand op de hoek van de Koninginneweg en het Andreasplein. Tegelijkertijd met deze verhuizing is ons kantoor uitgebreid met de komst van een NVM-makelaar en zijn wij tegelijkertijd toegetreden tot de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende zaken. Daarmee bieden wij onze cliënten de uitgebreide mogelijkheden van de NVM-database en Funda, maar ook de kwaliteit waar een NVM-makelaar voor staat.
 
Sinds 2010 werken wij niet meer onder de 'vlag' Huis & Hypotheek maar gewoon onder de naam Potters en Vooijs. Wel zo overzichtelijk en herkenbaar!